fbpx
Search

Bellesere, една линия от мултифункционални продукти за ежедневна грижа и благоденствие на тялото и косите, на основата на араганово и ленено масло. Продукти, идеални за цялата фамилия, с деликатен аромат, който вълнува сетивата.

ШАМПОАН

bellessere shampoo
82% натурални екстракти

Шампоан с кадифен ефект за кожата и косите, с олио от арган и ленено семе. Прави кремообразна и компактна пяна, която улеснява сресването на косите и дава едно усещане за нежност върху кожата. Оставя косите леки и плътни, кожата мека и деликатно парфюмирана.

КУПИ

БАЛСАМ

bellessere balm
95% натурални екстракти

Балсам с копринен ефект за тяло и коси, с олио от арган, сладки бадеми и екстракт от ленено семе. Има омекотяващи и защитни свойства, които дават мекота и гладкост. Улеснява значително сресването и оставя косите меки и лъскави, без да ги утежнява.

КУПИ

НОЩНА ТЕРАПИЯ

bellessere night treatment
88% натурални екстракти

Терапия за косите с подхранващ, кадифен ефект за през ноща, без изплакване. Растителните масла от арган и лен обгръщат косъма, подхранвайки го и хидратирайки го, без да го утежняват, благодарение на формула без силикони. На сутринта косите са видимо по-лесни за оформяне и поддръжка, меки и лъскави. Апликация след апликация възвръщат своята естествена красота.

КУПИ

МАСЛО

bellessere butter
98% натурални екстракти

Масло с кадифен за кожата ефект, с масло от Карите́, пчелен восък и алое вера, олио от лечебна краставица (пореч), сладки бадеми и етерично масло от портокал. Идеално за защита, регенериране и подхранване в дълбочина малките грапави, подсечени или зачервени зони на кожата(лице, устни, нос, ръце, пети, лакти и др.) или на скалпа (сухи зони). Бори се ефикасно със сухотата на кожата, с омекотяващ и даващ еластичност ефект. Чудесен успокояващ зачервената от слънцето, вятъра или студа продукт, отличен заздравител за крехки нокти.

КУПИ

КРЕМ ЗА РЪЦЕ

bellessere hand cream
93% натурални екстракти

Крем за ръце с кадифен ефект, с олио от арган и сладки бадеми, екстракт от ленено семе, къри, невен и кисело мляко. Има подхранващи, защитни и antiage свойства. Хидратира и омекотява кожата, без да омазнява.

КУПИ

ОЛИО

bellessere oil

Нектар за красота за всеки тип коса. Защитава ствола на косъма с много лек филм, който дава копринена мекота и гладкост, без да утежнява. Позволява да се създадат персонални ритуали, допълвайки, засилвайки и обогатявайки всяка от терапиите на Actyva в салона.

КУПИ

ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ

bellessere heat protection
87% натурални екстракти

Предпазва от топлината на стилизиращите уреди и има мемори ефект, без необходимост от нови приложения през следващите дни. Оставя косата мека и дава гъвкавост и еластичност.

КУПИ

ЛАК ЗА КОСА

bellessere hairspray
83% натурални екстракти

Не оставя остатъци и се отстранява с няколко движения с четка, предлага еластична фиксация, идеален е за естествено изглеждащ резултат.

КУПИ