fbpx
Search

Style Your Beauty

Професионална стайлинг линия, гарантираща максимална свобода при реализацията на формата, създадена да отговори на всички изисквания за стилове, както на фризьора, така и на клиента, осигурявайки висококачествени резултати. Иновативните формули са със сертификати за Веган продукти: ICEA VEGAN и сертификат за Био разградими опаковки: LOVE NATURE и са обогатени с активни съставки с антиоксидантно действие и с UV филтри, които защитават косъма с натурален ефект и без следи.

СЕРУМ

AND 05 seal serum

Заглаждащ косъма серум във флакон от 100мл. Хидратира и “залепва” двойните краища, давайки на косъма блясък и мекота. Идеален и за премахване на статичния ефект от косите.

КУПИ

ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ

AND 13 heat spray

Термозащитен спрей във флакон от 200 мл. Осигурява хомогенен лъскав филм, който защитава косите по време на обработката им с инструменти с топлина (сешоар, преса и т.н.) Спомага да се предотврати дехидратацията на косъма и запазва капилярната фибра по време на оформяне със сешоар, преса или маша.

КУПИ

КРЕМ

AND 15 smooth cream

Укротяващ косите крем, във флакон от 200мл. Гарантира гладък и копринен резултат. Използван в комбинация с 05 Seal Serum засилва “укротяващия” косите ефект.

КУПИ

ФЛУИД

AND 23 full fluid

Флуид, увеличаващ диаметъра на косъма във флакон от 150мл. Дава на косъма поддръжка и обем и е идеален за изсушаване с натурален ефект, давайки тонус и издръжливост на прическата във времето .

КУПИ

ТОНИЗИРАЩ КРЕМ

AND 24 tonic cream

Тонизиращ крем във флакон от 150мл. Дава еластичност и тонус на косъма. Елиминира “изпръхналия” вид, хидратира и съживява къдравите коси, без да ги утежнява. Смесен с 34 Flex Gel откроява детайлите на коси, изсушени с дифузор.

КУПИ

СПРЕЙ

AND 41 salty mist

Спрей, даващ плътност и обем, във флакон от 200мл. Увеличава обема, дава на косите поддръжка за дълго време и матов ефект.

КУПИ

ФИКСИРАЩА ПЯНА

AND 53 style foam

Силно фиксираща пяна във флакон от 200мл. Дава обем, поддръжка и фиксация. Идеална за реализиране на “раздвижени” със сешоар форми, откроени детайли с меки на допир коси. Има отлично заглаждащо косъма действие.

КУПИ

СПРЕЙ ЗА БЛЯСЪК

AND 06 shine spray

Спрей за блясък във флакон от 200мл. Дава моментален и тотален блясък на косите без да ги утежнява. Редуван с 41 Salty Mist създава лъскави и матови ефекти върху една и съща прическа.

КУПИ

МОДЕЛИРАЩ КРЕМ

AND 25 gloss pomade

Моделиращ крем, даващ силен блясък във флакон от 50мл. Позволява да се моделират косите, давайки им невероятен блясък. Идеален за мокри ефекти и за стилизиране и открояване на детайли.

КУПИ

МОДЕЛИРАЩА ПАСТА

AND 31 matte paste

Моделираща паста с матов ефект във флакон от 50мл. Позволява да се моделират косите, давайки им матов ефект и осигурявайки им еластична, но силна фиксация.

КУПИ

МОДЕЛИРАЩ ГЕЛ

AND 34 flex gel

Моделиращ гел  във флакон от 200мл. Дава един брилянтен мокър ефект и една мека и еластична фиксация. Смесен с 54 Fix Gel ни позволява да увеличим силата на фиксация

КУПИ

ПУДРА ЗА КОСА

AND 40 dry powder

Пудра за коса с матов ефект във флакон от 5гр. Дава екстремен обем и текстура на косите. Идеална за креативни и сценични прически. Използвана с 55 Hold Spray позволява да се създават екстремни визии.

КУПИ

ЛАК ЗА КОСА

AND 44 vamp spray

Лак за коса със силна фиксация във флакон от 300/500мл. Дава силна поддръжка и изсъхва моментално, без да оставя следи. Леката текстура се отстранява с няколко сресвания с четката. Идеален за моментална фиксация на движение или детайл.

КУПИ

ФИКСИРАЩ ГЕЛ

AND 54 fix gel

Гел за коса за силна фиксация и блясък, във флакон от 200мл. Нанася се  равномерно на мокри или сухи коси и се оформя прическата. За мокър ефект и силен блясък, продукта се нанася на влажни коси и се оставят да изсъхнат естествено. За една по-екстремна визия се нанася и изсушава със сешоар.

КУПИ

ЛАК ЗА КОСА БЕЗ ГАЗ

AND 55 hold spray

Лак за коса без газ със силна фиксация във флакон от 300 мл. Дава на косите брилянтен ефект и фиксира силно детайли от прическата. Използван при оформяне заедно с 53 Style Foam е идеален за изсушаване на къдрици, силно откроени и с продължителна издръжливост.

КУПИ