fbpx
Search

Hair Manya е една професионална стайлинг линия, създадена, за да стимулира въображението и креативността на фризьора и на клиента, и да предложи неограничени възможности за оформяне и стилизиране на индивидуални визии. Разделя се на две серии, специфични за нуждите на жените и на мъжете.

ОФОРМЯЩ КРЕМ

Hair Manya HI DENSITY CONTROL

Оформящ крем във флакон от 200мл. Неговият хидратиращ и омекотяващ ефект защитава от източниците на топлина и дава контрол и еластичност на къдравите коси.

КУПИ

КРЕМ ЗА КЪДРИЦИ

Hair Manya HI DENSITY CURL

Крем за подчертаване на къдриците на къдравите коси във флакон от 200мл. Премахва сухотата и “изпръхналия” вид, дава обем и контрол.

КУПИ

СПРЕЙ ЗА КЪДРАВИ КОСИ

Hair Manya HI DENSITY RECHARGE

Лек спрей за къдрави коси във флакон от 200мл. Възвръща жизнеността на къдриците и контролира “изпръхналия” вид, оставяйки ги откроени, оформени и меки на допир.

КУПИ

СПРЕЙ ЗА ОБЕМ

Hair Manya MACRO

Спрей за обем във флакон от 200мл. Идеален, за да улесни сресването и да подготви косите за подстригване или за оформяне с четка и сешоар. Подпомага и ускорява изсушаването.

КУПИ

ПЯНА ЗА ОБЕМ

Hair Manya MARVEL MOUSSE

Пяна за обем във флакон от 250мл. Дава плътност и издръжливост на косите, без да ги утежнява. Улеснява изсушаването, оставяйки косите свободно движещи се.

КУПИ

ПЯНА ЗА НАСОЧВАЩ ОБЕМ

Hair Manya DIRECTIONAL VOLUMIZER

Пяна за насочващ обем във флакон от 250мл. Начина на впръскване на продукта позволява да се даде обем в корена на косите и контрол и поддръжка на дължините.

КУПИ

ПАСТА ЗА ФИКСАЦИЯ

Hair Manya FREESHAPE

Компактна паста в кутия от 100 мл. Средно силната фиксация дава възможност за едно еластично открояване и ремоделиране на детайли с лек матов ефект. Идеален за къси прически или за подчертаване на детайли.

КУПИ

СПРЕЙ ЗА СИЛНА ФИКСАЦИЯ

Hair Manya ADRENALINE

Спрей без газ във флакон от 200мл. Супер силната фиксация дава мигновен контрол, който завършва визията и фиксира формата.

КУПИ

СПРЕЙ ЗА БЛЯСЪК

Hair Manya DIAMOND SPRAY

Спрей за блясък във флакон от 250мл. Лек и ултра брилянтен, дава блясък на косъма без да го утежнява.

КУПИ

МОДЕЛИРАЩ СПРЕЙ

Hair Manya SEA SALT

Моделиращ спрей обогатен с морски соли, във флакон от 200мл. Дава плътност и структура на косъма. Идеален за къдрави и форми с вълни с продължително действие и матов вид.

КУПИ

СУХ ШАМПОАН

Hair Manya DRY SHAMPOO

Сух шампоан във флакон от 200мл. Абсорбира замърсяванията, премахва “мазния” вид и прави мигновено косите по-чисти и свежи. Дава на косите лекота и обем.

КУПИ