fbpx
Search

Hair Manya е една професионална стайлинг линия, създадена, за да стимулира въображението и креативността на фризьора и на клиента, и да предложи неограничени възможности за оформяне и стилизиране на индивидуални визии. Разделя се на две серии, специфични за нуждите на жените и на мъжете.

ШАМПОАН ЗА КОСА И ТЯЛО

Hair Manya Shampoo Hair & Body

Шампоан в бутилка от 250 ml. Перфектен за
ежедневна употреба и нежно почистване на косата, тялото и брадата. Хидратира и омекотява.

КУПИ

КРЕМ ЗА БРЪСНЕНЕ

Hair Manya Shaving Pleasure

Крем за бръснене в кутия от 125мл. Прави мека пяна, която омекотява кожата, позволявайки едно деликатно и приятно бръснене, без възпаление на кожата.

КУПИ

ЛОСИОН ЗА СЛЕД БРЪСНЕНЕ

Hair Manya After Shave

Спрей за след бръснене във флакон от 100мл. Тонизира и дава мигновено успокоение и свежест на кожата и приятен аромат след бръснене.

КУПИ

МАСЛО ЗА БРАДА

Hair Manya Beard Oil

Масло за брада, в бутилка от 100 ml. “Укротява” брадата, оставяйки я
мека, хидратирана и атоматизирана.

КУПИ

ГЕЛ С МОКЪР ЕФЕКТ

Hair Manya Rain Gel

Гел без алкохол във флакон от 150мл. Силната фиксация осигурява един брилянтен мокър ефект и продължителен контрол.

КУПИ

МОДЕЛИРАЩА ПАСТА

Hair Manya Zero Gravity

Моделираща паста с ултра силна фиксация в кутия от 100 мл. Дава един лек матов ефект и екстремна фиксация с дълготрайно действие. Идеална за скулптирани визии и елементи, които да не се поддават на гравитацията.

КУПИ

МОДЕЛИРАЩА ПОМАДА

Hair Manya Fix Gum

Моделираща помада в кутия от 100 мл. С брилянтния ефект на гел и с фиксиращата сила на вакса е идеална за разделяне на сектори и за пластични ефекти.

КУПИ

МОДЕЛИРАЩА ПАСТА С МАТОВ ЕФЕКТ

Hair Manya Matte Full

Моделираща паста в кутия от 100мл. Дава матов ефект и една силна, но еластична фиксация. Идеална за “разрошен” стил и за промяна при желание на визията.

КУПИ

ЛАК ЗА КОСА

Hair Manya Active Work

Екологичен лак без газ във флакон от 250мл. Гарантира една ултра силна и трайна фиксация за всички типове коси, запазвайки една скулптирана и брилянтна форма.

КУПИ

ПЯНА ЗА КОСА

Hair Manya Build Foam

Пяна за коса във флакон от 250мл. Гарантира изключителна издръжливост, фиксирайки прическата, позволявайки максимален обем, без да утежнява косите.

КУПИ