fbpx
Search
kidding logo

ЗА НУЖДИТЕ НА НАЙ-МАЛКИТЕ

Кожата и косите на децата а особено деликатни и имат нужда да бъдат третирани със специални продукти.
Ето защо се роди линията Kidding, продукти за тяло и коси, предназначени за деца на възраст 3+, с активни био растителни съставки, които достигат до 93% от общото съдържание в продукта. Аромата на продуктите Kidding , с лек плодов привкус е лишен от най-често срещаните 26бр алергени, и е идеален за кожата на най-малките.
Всички продукти от линията са тествани върху най-чувствителните кожи.

ШАМПОАН ЗА ТЯЛО И КОСИ

Kidding shampoo H&B
93% натурални екстракти

Kidding shampoo H&B е деликатен детски шампоан за коса и тяло, тестван върху силно чувствителна кожа. Формула, която не дразни очите, създадена специално за деца на възраст 3+. Не съдържа сулфати, парабени и силикони. Състава му е с 93% натурални съставки от лечебни растения. Специална грижа за най-малките.

КУПИ

СПРЕЙ

Kidding Disctricante Spray
92% натурални екстракти

Спрей, който помага да се разплитат и сресват по-лесно косите, без изплакване, формулиран специално за деца на възраст 3+. Помага косите да бъдат сресвани с лекота и деликатност, дори при наличие на “възли” и дълги коси.

КУПИ

ВАКСА ЗА ОФОРМЯНЕ

Kidding Gum
53% натурални екстракти

Kidding Gum е вакса, формулирана специално за косите на децата на възраст 3+. Има средна сила на фиксация и натурален ефект. Идеална за да развихрите фантазията си и да създавате различни форми и стилове. Съдържа 53% натурални Био съставки. Не съдържа силикони, парабени и султати.

КУПИ