fbpx
Search

Lunex System е една балансирана и комплексна система за обезцветяване, която със своите продукти позволява:

  • да се защити и подсили капилярната фибра
  • да се изсветлят косите с един натурален ефект
  • да реализираме кичури и слънчеви ефекти със свободната техника на изсветляване
  • да правим леки или тотални обезцветявания на боядисани коси
  • да правим леки или тотални обезцветявания на корен с много светли резултати
  • да измием и тонираме с един жест
  • да реализираме ярки цветове, брилянтни и трайни на обезцветени или оцветени коси

ДОБАВКА ЗА ОБЕЗЦВЕТИТЕЛИ

LUNEX RESTORE

Добавка за обезцветители, с възстановяващо и защитно действие, добавяща се към сместа обезцветител + окислител. Специално разработена, за да реагира в синхрон с продуктите от системата за обезцветяване Lunex. Добавянето на Lunex Restore към обезцветяващата смес, спомага да се защити и запази компактна капилярната фибра по време на процеса на обезцветяване; прави косите по-силни, по-издръжливи на късане и по-лъскави и подхранени на външен вид. Не влияе на изсветляващата способност на сместа, към която се добавя.
Опаковка: флакон от 500 мл с градуиран дозатор.

КУПИ

КОЗМЕТИЧЕН ПРОДУКТ ЗА ИЗСВЕТЛЯВАНЕ БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ

LUNEX LIGHT FAST

Козметичен продукт за изсветляване без изплакване, с бързо действие, който позволява да се реализират кичури и изсветляване на сухи коси по време на финално оформяне на косите. Lunex Light Fast използван с преса за коса, позволява да бъдат изсветлени косите, както естествените, така и боядисаните с около 2 тона по време на финалното им оформяне, локализирайки кичурите в зависимост от типа и формата на прическата и избирайки степента на изсветляване според броя на преминаването на пресата през косите.
Опаковка: флакон от 200 мл x 2

КУПИ

ИЗСВЕТЛЯВАЩ КОЗМЕТИЧЕН ПРОДУКТ / ГЕЛ

LUNEX LIGHT

Изсветляващ козметичен продукт под формата на гел, който позволява леки изсветлявания до 2 тона, както на естествени, така и на боядисани коси; игра на светлина с натурален ефект. Позволява също да олекотим евентуални натрупвания на боя, като засилва интензитета и блясъка на оригиналния оттенък.

Опаковка:

Lunex Light 1 изсветляващ козметичен продукт: 90 мл

Lunex Light 2 козметичен активатор: 180 м

КУПИ

ОБЕЗЦВЕТЯВАЩА ГЛИНА

LUNEX SUPER POWDER

Обезцветител на прах, идеален за реализиране на свободни техники, без употребата на станиол. Особената текстура на продукта позволява изключително добро прилепване към косъма и способност да изсветли до 6 тона.
Опаковка: пакет с цип от 400 г x 2 и мерна лъжица

КУПИ

ОБЕЗЦВЕТИТЕЛ НА ПРАХ

LUNEX DECAP SUPER

Прахообразен компактен обезцветител, на база на козметични масла със син пигмент, който гарантира изсветляване до 6 тона, неутрализирайки жълтите оттенъци.
Опаковка: една кутия съдържа две стандартни опаковки от 400 гр и мерна лъжичка

КУПИ

КРЕМООБРАЗЕН ОБЕЗЦВЕТИТЕЛ

LUNEX ULTRA CREAM

Козметичен кремообразен обезцветител с прогресивно действие, който изсветлява повече от 7 тона и е подходящ за контакт с кожата, тъй като е обогатен с масла и екстракт от лайка, с успокояващо кожата действие.
Опаковка: туба от 300 гр

КУПИ

ШАМПОАН ПРОТИВ ЖЪЛТИ ОТТЕНЪЦИ

LUNEX ICE TONER

Шампоан против жълти оттенъци подходящ за побелели или бели коси, обезцветени или с кичури. Измива и дава оттенък едновременно. Съдържа специален виолетов пигмент, който неутрализира жълтите оттенъци и дава бляскави неутрални оттенъци, избягвайки нежелани сини такива.
Опаковка: флакон от 1000 мл x 2 с помпа

КУПИ

БОЯ ЗА КОСА С ГОТОВ ПИГМЕНТ

LUNEX COLORFUL

Боя с директно оцветяване, без окисление, с кремообразна консистенция и киселинно pH (3,5) с подхранващо, даващо блясък и защита действие. Идеална за тониране на кичури и за да реализираме цялостни оцветявания на обезцветени или оцветени основи. Гамата от цветове е от 12 нюанса, от които 8 силно наситени, 3 пастелни цвята и един Clear, за да може да се разрежда и намали интензитета на оттенъците.

Опаковка: туба от 125 мл

КУПИ