fbpx
Search

Хармония от природата в услуга на твоите коси.

Yo Color System е една комплексна здравословна терапия за оцветяване на косъма на базата на кисело мляко с Био  сертифицирани натурални съставки. Една комплексна съживяваща терапия, с грижа за скалпа и косъма.

Деликатните формули, без амоняк и PPD, защитават здравето на косите, с грижа за структурата на косъма.

Екстрактът от кисело мляко дава защита и живот, докато натуралните съставки Velian Complex гарантират едно нежно и деликатно оцветяване с максимална толерантност към скалпа и косите. 

ПЕРМАНЕНТНА БОЯ ЗА КОСА С ДЕЛИКАТНО ДЕЙСТВИЕ

Na Yo Color System
71% натурални екстракти
Перманентна деликатна боя за коса с кремообразна текстура, без амоняк и ароматизатори. Гарантира перфектно покритие на белите коси и наситени, трайни и брилянтни цветове. Предназначена за оцветяване на естествени коси (не третирани с бои). Съдържа до 70% натурални съставки. Опаковка от 50мл.
КУПИ

БОЯ ЗА КОСА ВЪРХУ ТОН

Yo Green Color System
84% натурални екстракти

Yo Green Color System тонализира дължините и краищата на вече боядисвани коси, pH неутрално. Апликация на дължините и краищата, възстановява тон и оттенък на вече сенсибилизирания косъм, с едно терапевтично и възстановяващо действие.Не съдържа амоняк, PPD, ароматизатори, парабени, SLES/SLS(СУЛФАТИ) и силикони. Опаковка от 60мл.

КУПИ

ОЦВЕТЯВАЩА МАСКА ЗА КОСА

Yo Cond Color System
86% натурални екстракти

Оцветяваща маска за коса с киселинно pH, която оцветява и подхранва косите едновременно, затваряйки перфектно кутикулата. Засилва оттенъка и дава на косите максимален блясък и жив цвят. Съдържа до 86% натурални съставки. Опаковка от 150мл.

КУПИ

КРЕМ ЗА РЪЦЕ

Yo Hand Color System
94% натурални екстракти

Ексклузивния крем за ръце Yo Hand Cream, също обогатен с екстракт от кисело мляко и Velian Complex, беше специално формулиран, за да гарантира хидратация и мекота; абсорбира се лесно от кожата, не омазнява и прави кожата на ръцете мека и кадифена на допир.

КУПИ