fbpx
Search
kemon-actyva-linfa-solare

Linfa Solare, една изключителна формула, базирана на синергичното действие на активните съставки с анти-оксидантно, защитно, регенериращо и възстановяващо действие. Една линия, създадена да задоволи специфичните нужди от защита, хидратация и подхранване на кожата и косата.

ШАМПОАН СЛЕД СЛЪНЦЕ

linfa solare shampoo
82% натурални екстракти

Шампоан-хидратант за след слънце за тяло и коси. Почиства деликатно и неутрализира изсушаващото действие на слънцето, солта и хлора. Оставя косите копринени и леки, а кожата мека и деликатно ароматизирана. Дава едно приятно усещане за свежест.

КУПИ

МАСКА СЛЕД СЛЪНЦЕ

linfa solare mask
89% натурални екстракти

Терапия за след слънце с регенериращо и подхранващо действие. Възстановява в дълбочина косите изложени на слънце, възстановявайки натуралния хидролипиден баланс. Улеснява значително сресването и оставя дължините меки и лъскави

КУПИ

БАЛСАМ ЗА ТЯЛО СЛЕД СЛЪНЦЕ

linfa solare after sun body balm
89% натурални екстракти

Балсам за тяло за след излагане на слънце, с хидратиращо и успокояващо действие. Флуидна форма с бърза абсорбция и с унисекс аромат, свеж и дискретен. Не омазнява дрехите и освежава кожата, давайки усещане за облекчение на зачервената от слънцето кожа. Възстановява естествената хидратация и подобрява издръжливостта на тена.

КУПИ

ЗАЩИТНО МЛЯКО ЗА КОСА И ТЯЛО

linfa solare protection milk
78% натурални екстракти

Защитно и хидратиращо мляко за тяло и коси. Позволява златист и равномерен тен. Дава на косите мекота, сресване и защита от изсушаване.

КУПИ

ЗАЩИТЕН СУХ СПРЕЙ ЗА КОСА

linfa solare dry spray
95% натурални екстракти

Защитен прозрачен филм, със заглаждащо действие. Невидим ефект на кадифено докосване. Идеален като финален щрих, за която и да е прическа, във всеки един момент от деня. Перфектен за онези, които искат косите им да са защитени през лятото и винаги с добър вид: на път, през ваканцията или в града.

КУПИ

ЗАЩИТНО ОЛИО ЗА КОСА И ТЯЛО

linfa solare protection oil
95% натурални екстракти

Защитно и подхранващо олио за тяло и коси. Позволява един прекрасен, наситен и лъскав тен. Дава блясък на косите и ги защитава от изсушаване. Създаден за онези, които обичат летен стил с лъскав ефект и лека защита.

КУПИ

ТЕКСТУРИРАЩ СПРЕЙ

linfa solare salty texture
84% натурални екстракти

Текстуриращ спрей за коса с матов ефект. Той увеличава обема, като дава дълготрайна форма на косата. Слънчевите филтри предпазват косата от UV лъчи, а сокът от алое осигурява отличен хидратиращ ефект.

КУПИ