fbpx
Search

Eдна комплексна система от два продукта със синхронно действие помежду си, което позволява да се увеличи броя на услугите, свързани с оцветяване предлагани в салона по един семпъл и привлекателен начин. Тези две различни формули на боите, перманентна и тон върху тон, позволяват да се постигне: Различна степен на покритие на белите коси, от екстремно до естествено. Една услуга специфично насочена към корени, дължини и краища, за да запази здравето на косите и да постигне един брилянтен и траен резултат. Индивидуализирани тонализации за поддръжка на оттенъка. Изсветлявания до 5 тона без използване на обезцветител.

Благодарение на ексклузивната технология Scudo и на олиото от кокос, Cramer Color ни позволява да използваме потенциала на всеки нюанс, да дадем живот на всеки оттенък и да индивидуализираме всеки цвят със сигурността да получим уникални и винаги перфектни резултати.

ПЕРМАНЕНТНА БОЯ ЗА КОСА

Трайна боя за коса, гарантираща трайни резултати, безпогрешни и с максимално покритие на белите коси, дори онези, трудни за покритие, така наречения стъклен косъм.
Гамата е съставена от 109 нюанса, които могат да се смесват помежду си, разделени в 24 цветни серии, за да предложат една богата и разнообразна палитра, за да отговорим на всички нужди на колориста и на хроматичните характеристики на клиента.

КУПИ

БОЯ ЗА КОСА ТОН ВЪРХУ ТОН

Боя за коса тон върху тон без амоняк, с кремообразна текстура и деликатна и приятна процедура, която пази структурата на косъма. Косите са винаги лъскави и лесни за сресване. Съдържа 49 нюанса, които могат да се смесват помежду си, разделени в 16 цветови серии в туба от 100мл. Продуктът позволява да се постигнат деликатни оттенъци минимизирайки видимостта на израстналия корен и всички нюанси действат с директно покритие; като алтернатива е възможно да се постигнат резултати наситени и вибриращи работейки в хармония с Cramer Color трайна боя за коса.

КУПИ