fbpx
Search
kemon-actyva-disciplina

Disciplina е терапия, която помага за дълбочинното хидратиране и оформянето на чупливи, къдрави и сухи коси. Активните съставки (олио от бадеми и олио от праскови) помагат за запазването на желаната форма във времето, перфектно гладки или естествено чупливи.

Научи повече
kemon-actyva-p-factor

P Factor  е първата интегрирана система в три фази за почистване, регенериране и подпомагане превенцията на косопада, неутрализирайки вредните ефекти на свободните радикали и запазвайки здравето на косите.

Научи повече
kemon-actyva-nuova-fibra

Nuova Fibra е програма от терапии, създадена за чувствителните, увредени и дефибрирани коси, които имат нужда от уеднаквяване на структурата на дължините, възвръщайки силата, мекотата, компакността и плътността на косъма.

Научи повече
kemon-actyva-specifici

Specifici е една гама, формулирана с етерични масла и екстракти от растения, за почистване, балансиране, успокоение, хидратиране и възстановяване на нормалното функциониране на скалпа, модулирайки правилно естествената микрофлора на вашата кожа.

Научи повече

Volume e Corposita, една линия без силикони, изключително богата на агенти, даващи сила на косъма и обем, плътност на косите при допир и издръжливост на прическата.

Научи повече
kemon-actyva-nutrizione

Nutrizione, един търсен синхрон на технологично авангардни първични материи и активни съставки от натурален произход, които възвръщат на всички типове сухи коси техния хранителен баланс.

Научи повече

Linfa Solare, една изключителна формула, базирана на синергичното действие на активните съставки с анти-оксидантно, защитно, регенериращо и възстановяващо действие. Една линия, създадена да задоволи специфичните нужди от защита, хидратация и подхранване на кожата и косата.

Научи повече
kemon-actyva-colore-brillante

Colore Brillante, една линия създадена целенасочено, за да даде на боядисаните коси интензитет, блясък и издръжливост на цвета измиване след измиване.

Научи повече

Bellesere, една линия от мултифункционални продукти за ежедневна грижа и благоденствие на тялото и косите, на основата на араганово и ленено масло. Продукти, идеални за цялата фамилия, с деликатен аромат, който вълнува сетивата.

Научи повече