fbpx
Search
kemon-actyva-disciplina

Да подчиним вълнистите и непокорни коси!

Disciplina е терапия, която помага за дълбочинното хидратиране и оформянето на чупливи, къдрави и сухи коси. Активните съставки (олио от бадеми и олио от праскови) помагат за запазването на желаната форма във времето, перфектно гладки или естествено чупливи.

ШАМПОАН

disciplina shampoo

75% натурални екстракти

Измива, запазвайки естествения баланс на кожата. Разплита косите и улеснява сресването. Хидратира и изглажда фибрата, оставяйки косите копринени и лесни за оформяне.

КУПИ

МАСКА

disciplina mask

90% натурални екстракти

Дава мигновена и абсолютна лекота на сресване. Омекотява, уеднаквява и изглажда фибрата, позволявайки намаляване на обема и на сухотата. Прави косите копринени, брилянтни и много “послушни” при оформяне.

КУПИ

СЕРУМ ЗА ИНТЕНЗИВНА ТЕРАПИЯ

disciplina intensa treatment

81% натурални екстракти

Терапия за укротяване на сухи, изпръхнали и непокорни коси с продължително действие, благодарение на олиото от праскова и бадеми, което има антиоксидантен и защитен ефект и прави кутикулата прилепнала и загладена, с хомогенна повърхност. След терапията косите изглеждат меки, лъскави и податливи на оформяне с четка. Спомага за лесно сресване и продължително “укротяване”. Резултатът от терапията има продължителност 4 измивания.

КУПИ

КРЕМ ЗА КОПРИНЕНА МЕКОТА И КОНТРОЛ

disciplina anti-frizz cream

87% натурални екстракти

Крем с укротяващо и моделиращо действие. Идеален за изсушаване с дифузор, оставя къдриците еластични и ултра меки. Улеснява оформянето на къдрици, давайки тонус и поддръжка. Добавя контрол над изпръхналостта и дълготрайна защита от влагата.

КУПИ

Свържете се с нас

Ако искате да получите повече информация за продуктите на КЕМОН, цени и мостри, моля свържете се с нас.

ПИШЕТЕ ТУК