fbpx
Search
kemon-actyva-specifici

В основата на всичко: здрав скалп!

Specifici е една гама, формулирана с етерични масла и екстракти от растения, за почистване, балансиране, успокоение, хидратиране и възстановяване на нормалното функциониране на скалпа, модулирайки правилно естествената микрофлора на вашата кожа.

ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ

purezza shampoo
85% натурални екстракти

Почиства пърхота по ефикасен начин, спомагайки да се отстранят замърсяванията. Има леко ексфолиращо и почистващо действие върху скалпа, благодарение на наличните микросфери от обвивката на ориза. Редовната му употреба спомага за предотвратяване на повторната поява на пърхот.

КУПИ

ЛОСИОН КОНЦЕНТРАТ ПРОТИВ ПЪРХОТ

purezza concentrate
71% натурални екстракти

Концентрат, който спомага да бъде прамахнат пърхота и да се възстанови комфорта и здравето на скалпа. Формула, обогатена с екстракт от черен пипер с успокояващи и намаляващи сърбежа и пърхота свойства, като същевременно спомага за забавяне на появата му.

КУПИ

РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ С ПРЕБИОТИЦИ

cute sana gel base
95% натурални екстракти

Формула, обогатена с лимфата на лозата с пребиотично действие. Регулира положително микрофлората на скалпа и упражнява ключова роля за подхранването на клетките, стимулирайки еластичността и хидратацията.

КУПИ

ШАМПОАН ЗА ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП

benessere shampoo
86% натурални екстракти

Формула обогатена с растителни екстракти и етерични масла за едно успокояващо и отпускащо кожата действие. Почиства деликатно, давайки усещане за облекчение и здраве. Деликатността на формулата го прави особено подходящ за чести измивания.

КУПИ

ЛОСИОН КОНЦЕНТРАТ ЗА ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП

benessere concentrate
95% натурални екстракти

Формула обогатена с Velian Complex, патентована смес от екстракти от 4 лечебни растения от био земеделието ни, която има успокояващ, анти оксидантен и подхранващ ефект, благодарение на растителните екстракти и на етеричните масла, съдържащи се във формулата му. Има успокояващо и деконгестантено действие. Използван регулярно, помага да се запази здравето на скалпа.

КУПИ

ЛОСИОН КОНЦЕНТРАТ ЗА СУХ СКАЛП

benessere ialu concentrate
95% натурални екстракти

Хидратиращ концентрат за сух и/или опънат скалп, с формула богата на хилауронова киселина, със силни хидратиращи и подхранващи свойства, с олио от сладки бадеми и витамин Е. Олиото от сладки бадеми предоставя липиди, докато витамин Е упражнява силно антиоксидантно, успокояващо и защитно действие срещу UV лъчи.

КУПИ

ШАМПОАН ЗА МАЗЕН СКАЛП

equilibrio shampoo
83% натурални екстракти

Почиства в дълбочина, отстранявайки излишъка на мазнини от скалпа и косите. Формула обогатена с перлит, един минерал с вулканичен произход, който е в състояние да абсорбира ефикасно излишъка на себум. Използван регулярно спомага да се възстанови баланса на хидролипидния слой. Освобождава дължините от всяка следа на утежняване, оставяйки ги леки.

КУПИ

ЛОСИОН КОНЦЕНТРАТ ЗА МАЗЕН СКАЛП

equilibrio concentrate
95% натурални екстракти

Ребалансиращ скалпа концентрат, изключително ефикасен в случай на свръх секреция на себум. Формула обогатена с екстракт от цвят на лотос, иновативна съставка в козметиката, в състояние да редуцира производството на себум. Използван регулярно помага да се намалят проблемите, свързани с този процес, и да бъде възстановен баланса на хидролипидната покривка на скалпа.

КУПИ