fbpx
Search
kemon-actyva-p-factor

Превенция и лечение на косопада

ключови ингредиенти: екстракт от Сау Палмето олио от конопено семе, процианидин от семките на червено грозде, Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, фитостероли, минерали, витамини и антиоксиданти

P Factor  е първата интегрирана система в три фази за почистване, регенериране и подпомагане превенцията на косопада, неутрализирайки вредните ефекти на свободните радикали и запазвайки здравето на косите.

Промяна в битовите навици, стресът, преумората, атмосферните агресори, хормоналните и метаболитни дисбаланси през последните години са причина все повече хора да се оплакват от проблем с косопада. Оплешивяването (андрогенния косопад) е най-често срещаната патология и поразява 80% от мъжете и 50% от жените. Състои се от едно прогресивно свиване на космения фоликул, причинено от андрогенните хормони на чувствителните хора. Тази чувствителност зависи основно от един ензим, 5-алфа редуктаза, която превръща тестостерона в неговия по-силен дериват дихидротестостерон (DHT). Когато нивата на DHT са високи, космените фоликули образуват все по-светли и тънки косми, докато ги превърне в незабележим мъх. Терапиите, за да се преборим с този проблем, се базират на инхибиране на ензима 5-алфа редуктаза.
Увеличения косопад (telogen effluvium) се изразява в силна загуба на коси във фазата на “почивка” (фаза telogen). Тази патология засяга най-вече жените и причините могат да бъдат много: силен или хроничен стрес; болести, хирургически интервенции и фармакологични терапии; хормонален дисбаланс и бременност; диети за отслабване, хранителни дисбаланси и аномалии на скалпа, като себорея или пърхот. Терапията против косопад е с активни компоненти, които стимулират възстановяването на фазата на растеж на косъма, комбинирано с отстраняване на причината, която го е причинила. Предложението ACTYVA за терапия на тези аномалии е P FACTOR: първата интегрирана система в три фази, за да почистваме, регенерираме и да подпомогнем превенцията на косопада, неутрализирайки вредните ефекти на свободните радикали и запазвайки здравето на косите.

ШАМПОАН

p factor shampoo
87% натурални екстракти

Почиства в дълбочина, но с деликатност, давайки приятно усещане за свежест и чистота. Използван регулярно помага да се нормализира  секрецията на мазнини и да се стимулира жизнеността на скалпа. Оставя косите меки и леки.

КУПИ

ТЕРАПИЯ ЗА СКАЛП И КОСИ

p factor scalp
92% натурални екстракти

Регенериращ продукт, подготвящ скалпа за действието на програмите на p Factor Lotion. Съдържа олио от сладки бадеми, екстракт от невен, мащерка, алое вера, бизаболол (етерично масло от лайка), витамин Е, РР, В6, Н, провитамин B5 и ментол. Хидратира, успокоява и ревитализира кожата на главата. Дава едно приятно усещане на свежест и улеснява сресването на дължините, оставяйки ги лъскави и копринени.

КУПИ

ЛОСИОН ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЯ НА КОСОПАД ПРИ ЖЕНИТЕ

p factor intensive lotion
92% натурални екстракти

Формула създадена, за да третира целенасочено косопада при жените, обогатена със стволови клетки от гроздови чепки.

Резултати от теста за ефикастност*:

  • по-гъсти коси в 63% от случаите
  • увеличаване на гъстотата на косите +20,6%
  • подобряване на случаите на алопеция в 52% от случаите
  • добре прието в 79% от случаите
  • първи видими резултати след 3 месеца
КУПИ

ЛОСИОН ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ЛЕЧЕНИЯ НА КОСОПАД ПРИ МЪЖЕТЕ

p factor intensive lotion
92% натурални екстракти

Формула създадена за целенасочено третиране на мъжкия косопад.

Резултати от теста за ефективност*:

  • по-гъсти коси в 80% от случаите
  • средно увеличение на гъстотата с +12,1%
  • подобрение състоянието на алопеция в 10% от случаите
  • добре поносимо в 95% от случаите
*тестът е направен на група от 20 мъже, на възраст между 22 и 60 години, с андрогенен косопад от лека до тежка форма срещу група от мъже третирани плацебо. Продуктите бяха апликирани от доброволци ежедневно за период от 6 месеца.
КУПИ

Свържете се с нас

Ако искате да получите повече информация за продуктите на КЕМОН, цени и мостри, моля свържете се с нас.

ПИШЕТЕ ТУК