fbpx
Search
kemon-actyva-nuova-fibra

Продукти за увредена коса

Nuova Fibra е програма от терапии, създадена за чувствителните, увредени и дефибрирани коси, които имат нужда от уеднаквяване на структурата на дължините, възвръщайки силата, мекотата, компакността и плътността на косъма.

ШАМПОАН

nuova fibra shampoo
79% натурални екстракти

Шампоан за реконструкция на косъма, обогатен с Bond Creator Complex. Докато измива, помага да се възстановят дефибрираните и увредени коси, възвръщайки им тяхната естествена красота и сила, оставяйки ги меки и компактни.

КУПИ

МАСКА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЯ БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ

nuova fibra mask
90% натурални екстракти

Маска за реконструкция на косъма, обогатена с Bond Creator Complex. Улеснява сресването, давайки мекота и защитавайки дефибрираните коси от физически, механични и химични увреждания. Апликация след апликация, косите стават видимо по-здрави, по-силни и плътни.

КУПИ

КРЕМ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЯ БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ

nuova fibra crеам
83% натурални екстракти

Реконструиращ крем без изплакване, обогатен с Bond Creator Complex. Оптимизира козметичния ефект от системата за реконструкция Nuova Fibra, давайки моментално копринена мекота и гладкост на дължините и краищата, улеснявайки сресването по време на изсушаване.

КУПИ

СЕРУМ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЯ

nuova fibra serum
94% натурални екстракти

Серум за реконструкция на косъма, който дава на увредените коси плътност, компактност и сила. Косите стават меки, копринени и лъскави, с по-здрав вид. Изключителната реконструираща сила е гарантирана от ексклузивния Bond Creator Complex.

КУПИ

Свържете се с нас

Ако искате да получите повече информация за продуктите на КЕМОН, цени и мостри, моля свържете се с нас.

ПИШЕТЕ ТУК